NaviLeader
Број на мислења : 4 Join date : 2010-03-12
| Предмет: Барање за Админ! Пет Мар 12, 2010 9:28 am | |
| Предмет: Re: ВАЖНО!! Today at 3:19 pm ИМЕ И ПРЕЗИМЕ: Никола Стефановски ГОДИНИ: 19 НИК НА ИГРАЧОТ: Don't-Approach-Me! МЕСТО/ДРЖАВА: МК/Скопје MSN:nikola_fk_skopje_mkd@hotmail.comИскуство од админ на др сервери:Админ сум на West Arena моментално, а сум бил админ на Max Public 1,2, Tabu Gaming И на Колиба Познавање на амхмод: ги знам сите гоманди на памет Steam ID: не ЦС Искуство: 6 години Lan:2 години Online:3 години КОМЕНТАР:Мислам дека би требало да ме ставите админ затоа што сум многу искусен, не се курчам на сервер, не се понашам како мало дете, не се карам со никој, повеќе ке го чистам серверот од читери и ке пазам на него. Тоа би било се. Неможам да наведам друга причина зашто треба да ме ставите админ. Поздрав! Фала ви однапред! | |
|
*gr[4]ss
Број на мислења : 17 Join date : 2010-02-28 Age : 27 Местолокација : Skopje, Chento
| Предмет: Re: Барање за Админ! Пет Мар 12, 2010 10:03 am | |
| I jas mislam deka Bomba treba da ima admin bidejki e redoven na serverot i ima iskustvo na admin ( na West Gaming ). Taka da Dare redoven e moze da mu stais admin | |
|
d4rk0
Број на мислења : 33 Join date : 2010-02-20 Age : 30 Местолокација : Drugovo
| Предмет: Re: Барање за Админ! Сре Мар 17, 2010 4:28 am | |
| - NaviLeader напиша:
- Предмет: Re: ВАЖНО!! Today at 3:19 pm
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ: Никола Стефановски ГОДИНИ: 19 НИК НА ИГРАЧОТ: Don't-Approach-Me! МЕСТО/ДРЖАВА: МК/Скопје MSN:nikola_fk_skopje_mkd@hotmail.com Искуство од админ на др сервери:Админ сум на West Arena моментално, а сум бил админ на Max Public 1,2, Tabu Gaming И на Колиба Познавање на амхмод: ги знам сите гоманди на памет Steam ID: не ЦС Искуство: 6 години Lan:2 години Online:3 години
КОМЕНТАР: Мислам дека би требало да ме ставите админ затоа што сум многу искусен, не се курчам на сервер, не се понашам како мало дете, не се карам со никој, повеќе ке го чистам серверот од читери и ке пазам на него. Тоа би било се. Неможам да наведам друга причина зашто треба да ме ставите админ. Поздрав! Фала ви однапред! ПРИФАТЕН СИ ЗА ТЕСТ АДМИН, ЧЕСТИТКИ. КОНТАКТ MSN: darko@quake.ru | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Барање за Админ! | |
| |
|